De uitdaging

Als relatiebeheerder op onze vestiging Alblasserdam ben je medeverantwoordelijk voor de dienstverlening aan onze cliënten in Zuid-Holland. Je hebt een brede interesse. Dat is nodig want onze cliënten zitten in diverse sectoren. Je bent aanspreekpunt en vraagbaak voor onze relaties. Je voorziet cliënten op verzoek en pro-actief van informatie op gebied van automatisering, financiering, fiscaliteit en subsidiëring. Je bent sterk in het onderhouden van cliëntcontacten. Je bent betrokken bij het bedrijf van de cliënt.

Daarnaast ben je een teamworker. Je zorgt dat alles elke dag op rolletjes loopt. Je deelt kennis en stuurt collega’s aan in het proces van verwerking van administraties en cliëntautomatisering. Tevens begeleidt je collega’s bij het samenstellen van jaarrekeningen, waarvoor je ook de review werkzaamheden verricht. Op die manier draag je bij aan de ontplooiing van je collega’s.

Jouw ervaring en kennis

Het spreekt voor zich dat je voor deze functie kennis en ervaring nodig hebt. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal vijf jaar op een accountantskantoor gewerkt. Je staat voor het leveren van kwaliteitswerk, je hebt een sterk analytisch vermogen en bent flexibel.

Wij zoeken jou!

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij komen graag met jou in gesprek. Je kunt bellen met P.Schipper 06-53388547 of mailen naar p.schipper@dielemanenschipper.nl.