Home » Teamviewer

Vacatures - Relatiebeheerder en Assistent-accountant

Teamviewer

Handig en voordelig

Bij Dieleman & Schipper maken wij gebruik van Teamviewer. Met behulp van deze tool kunnen wij een beveiligde verbinding leggen met uw pc. Daarmee wordt het mogelijk om op afstand samen naar uw beeldscherm te kijken. Dit is ideaal om u snel en gemakkelijk te helpen bij het gebruik van uw boekhoudprogramma of om u bijvoorbeeld te helpen bij de aangifte omzetbelasting. We hoeven dan niet meer bij u langs te komen. Dat scheelt een hoop tijd en geld. Voor veel zaken hoeft u ook geen contact meer te leggen met een servicedesk maar kunt direct bij uw accountantskantoor terecht. U hoeft ook geen licentie aan te schaffen, want het gebruik van Teamviewer is voor u helemaal gratis.

Veilig

De verbinding kan alleen maar tot stand komen als u ons daar toestemming voor geeft en het wachtwoord doorgeeft wat Teamviewer aangeeft. Dit wachtwoord verandert iedere keer als u Teamviewer opstart, dus u hoeft zicht geen zorgen te maken op ongeoorloofd gebruik door derden. Bovendien wordt de verbinding altijd via de beveiligde server van Teamviewer tot stand gebracht. Daarom geldt altijd: als Teamviewer niet geopend is op uw computer kan niemand er bij.

Hoe werkt het

Stel u heeft een probleem met uw boekhoudpakket. U belt dan met Dieleman & Schipper. Telefonisch helpen we u dan verder om de verbinding tot stand te brengen met Teamviewer. Eenmalig zult u dan vanaf onze site een tooltje moeten downloaden en installeren op uw pc.

Download hier Teamviewer Quick Support als u deze nog niet geïnstalleerd heeft.