Home » Startersbegeleiding

Vacatures - Relatiebeheerder en Assistent-accountant

Startersbegeleiding

Wanneer u onlangs eigenaar bent geworden van een onderneming of u wilt een onderneming opstarten, biedt startersbegeleiding van Dieleman & Schipper u de nodige ondersteuning. Wij coachen u bij de eerste stappen, maar begeleiden u wanneer nodig ook op lange termijn. Bent u geïnteresseerd in startersbegeleiding? Neem vandaag nog contact met ons op.

Een sterk begin met behulp van de startersbegeleiding van Dieleman & Schipper

Het begint allemaal met het opstellen van een ondernemingsplan en een bedrijfsstrategie waar u concreet beschrijft hoe uw onderneming eruit gaat zien. Naast een algemene beschrijving van uw bedrijf, bevat een ondernemingsplan een financieel plan, marketingplan en persoonlijke gegevens en ondernemerskwaliteiten. Heeft u al een ondernemingsplan opgesteld? Wij controleren deze graag voor u. Echter komt er bij het opzetten van een onderneming nog veel meer kijken. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Het kiezen van een rechtsvorm;
  • Analyse van risico’s;
  • Uitvoeren van een markt- of brancheanalyse;
  • Het aanmelden van uw onderneming bij diverse instanties;
  • Financieringsaanvraag bij de bank;
  • Opzetten van financiële- en/of loonadministratie.

Na het opstarten van uw onderneming, kunt u op ons blijven rekenen. Zo voeren wij graag de administratieve werkzaamheden voor u uit zodat u zich kunt richten op de ontwikkeling van uw onderneming. Bent u geïnteresseerd in startersbegeleiding van Dieleman & Schipper? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0184-410081.

Terug naar onze diensten