Notice: Undefined variable: endresult in /data/sites/web/dielemanenschippernl/www/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Betrokkenheid

Betrouwbaarheid

Kwaliteit

Home » Salarisverwerking

Vacatures - Relatiebeheerder en Assistent-accountant

Salarisverwerking

Salarisverwerking is een complex en maandelijks terugkerend proces. Dit proces neemt dan ook veel tijd in beslag waardoor u niet aan uw hoofdwerkzaamheden toe komt. Graag laten wij u kennis maken met Omega Salaris & Advies. Door de toenemende vraag naar advies en begeleiding binnen Dieleman & Schipper op het gebied van salarisverwerking en personeel hebben wij dit onderdeel ondergebracht bij Omega Salaris & Advies. Zo kunnen wij ons richten op accountancy en andere financiële en fiscale aspecten in de omgeving van Dordrecht.

Salarisverwerking door Omega Salaris & Advies

Omega Salaris & Advies biedt een online oplossing voor salarisverwerking en HR zodat u zelf eenvoudig inzicht krijgt in de personeelsadministratie. Door middel van deze online oplossing kunt u gegevens 24/7 raadplegen, bewerken en aanvullen. Dit is niet alleen ideaal voor u als werkgever, maar ook voor uw werknemers. Uw werknemers kunnen eenvoudig verlof aanvragen en krijgen toegang tot het digitaal salarisdossier. U kunt drie soorten abonnementen afsluiten: small, medium en large. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Omega Salaris & Advies.

Accountancy van Dieleman & Schipper in de omgeving van Dordrecht

Onze accountants voorzien u van heldere rapportages en jaarstukken, maar brengen ook verbeterpunten in kaart. Eerlijk en betrouwbaar advies. Dat is wat u van onze accountancy dienst, vanuit ons accountantskantoor nabij Dordrecht kunt verwachten. Wij brengen de achtergrond van uw organisatie in kaart en vertalen de cijfers naar een helder verhaal. Niet alleen de huidige situatie wordt in kaart gebracht, maar ook toekomstplannen worden geanalyseerd. Hoe kunnen de doelen bereikt worden en welke risico’s loopt uw onderneming? Bent u geïnteresseerd in accountancy van Dieleman & Schipper, gevestigd in de omgeving van Dordrecht? Of heeft u vragen? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0184-410081.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht