Home » Over ons

Vacatures - Relatiebeheerder en Assistent-accountant

Over ons

Onze klanten kiezen bewust voor een samenwerking met Dieleman & Schipper. Onze regionale vertegenwoordiging en het werken met vaste contactpersonen zijn aansprekende kenmerken. Met vestigingen in Kapelle, Alblasserdam en Nijkerk zijn wij een middelgroot accountantskantoor. Periodiek contact, korte communicatielijnen en persoonlijke aandacht staan voorop!

Wij weten waar wij over praten, bestaan al sinds 1992, zijn goed met cijfers, op de hoogte van alle fiscale en financiële regels en we nemen u graag werk en zorg uit handen! Op actieve wijze volgen en coachen we uw onderneming. Daarbij geven wij aandacht aan de actuele gang van zaken binnen uw bedrijf, maar ook brengen we onderwerpen aan de orde waar u juist niet dagelijks bij stilstaat. Denk bij dat laatste aan onderwerpen als faillissement, bestuurdersaansprakelijkheid, continuïteit, overlijden etc.

Ontdek onze organisatie en neem gerust contact met ons op. Wij maken graag tijd voor u vrij.

Omega Salaris & Advies, meer dan cijfers alleen

Door de toenemende vraag naar advies en begeleiding op het gebied van salaris en personeel is in 2012 dit onderdeel van onze dienstverlening onder te brengen in een eigentijdse organisatie die gespecialiseerd is in salarisadministratie en personeelsbeleid. Op de website van Omega Salaris en Advies vindt u meer informatie over onze (online) specialiteiten.

Maak hier kennis met onze medewerkers