Notice: Undefined variable: endresult in /data/sites/web/dielemanenschippernl/www/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Betrokkenheid

Betrouwbaarheid

Kwaliteit

Home » Online boekhouden Dordrecht

Vacatures - Relatiebeheerder en Assistent-accountant

Online boekhouden Dordrecht

Online boekhouden geeft u de mogelijkheid om 24/7 inzicht te hebben in uw administratie van uw onderneming in de omgeving van Dordrecht. Met een muisklik opent u dossiers van jaren geleden en kunt u de aangifte voor de omzetbelasting digitaal naar de Belastingdienst verzenden. Daarnaast wordt er altijd een back-up van uw administratie gemaakt zodat er geen gegevens verloren gaan. Wij laten u graag kennis maken met het online boekhouden van Dieleman & Schipper, gevestigd nabij Dordrecht.

Een training voor online boekhouden in de omgeving van Dordrecht

U heeft gekozen voor online boekhouden via Dieleman & Schipper, gevestigd nabij Dordrecht. Maar hoe werkt deze online dienstverlening precies en wat is er allemaal mogelijk? Wij bieden u dan ook een training internetboekhouden bij ons op het kantoor zodat u direct kunt beginnen met het eenvoudig verwerken van uw administratie. Heeft u tussentijds vragen of komt u er toch niet helemaal aan uit? Met behulp van Teamviewer kunnen wij verbinding leggen met uw pc en u helpen waarbij nodig. Dit scheelt enorm veel tijd en geld.

Online boekhouden biedt ook een uitkomst voor uw onderneming in Dordrecht

Bent u een startende ondernemer of bent u eigenaar van een middelgroot bedrijf? Is uw bedrijf actief in de medische sector of de horeca? In welke branche u ook werkzaam bent, online boekhouden biedt vele mogelijkheden voor uw onderneming in de omgeving van Dordrecht. Bent u geïnteresseerd in onze online dienstverlening of ontvangt u graag meer informatie? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0184-410081.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht