Home » Financiële planning

Vacatures - Relatiebeheerder en Assistent-accountant

Financiële planning

Aan de hand van een financiële planning brengt u de huidige en toekomstige financiële situatie in kaart. De uitkomsten kunnen gebruikt worden voor het formuleren en uitvoeren van korte- en middellange termijndoelstellingen. Wat zijn uw doelen voor de toekomst? Dieleman & Schipper stelt graag een financiële planning voor u op.

Hoe ziet een financiële planning er precies uit?

In een financiële planning brengen wij uw financiële situatie in kaart door de inkomsten, uitgaven en het vermogen met elkaar in verband te brengen en te verwerken in een tijdlijn. Maar we kijken ook naar uw persoonlijke situatie. Welke rechten bouwt u op binnen de sociale zekerheid, kunt u op korte termijn een erfenis verwachten en bent u getrouwd of niet? Zo ontstaat er een persoonlijke financiële planning die u helpt met het bereiken van uw financiële doelen. Wij helpen u graag met het realiseren van uw doelen. Maak vandaag nog een afspraak met een van onze accountants.

Eerlijk en persoonlijk advies

Uiteraard schenken wij aandacht aan de actuele gang van zaken binnen uw bedrijf, maar we brengen ook onderwerpen aan de orde waar u juist dagelijks niet bij stilstaat. Denkt u bijvoorbeeld aan onderwerpen zoals faillissement, bestuurdersaansprakelijkheid etc. Wilt u weten hoe u er op dit moment voor staat? U maakt eenvoudig een afspraak door te bellen naar het telefoonnummer 0184-410081.

Terug naar onze diensten