Notice: Undefined variable: endresult in /www/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Betrokkenheid

Betrouwbaarheid

Kwaliteit

Home » Belastingadviseur Terneuzen

Vacatures - Relatiebeheerder en Assistent-accountant

Belastingadviseur Terneuzen

Voor alle soorten belastingen schakelt u de expertise van de belastingadviseur van Dieleman & Schipper in de omgeving van Terneuzen in. Of het nu gaat om inkomsten- en vennootschapsbelasting, omzetbelasting of loonbelasting, bij ons bent u aan het juiste adres. Sinds 1992 hebben wij als accountantskantoor al veel bedrijven mogen ontzorgen en coachen op het gebied van fiscale en financiële aspecten. Hierbij staan periodiek contact, korte communicatielijnen en persoonlijk contact voorop.

Persoonlijk belastingadvies van de belastingadviseur nabij Terneuzen

Iedereen in Nederland heeft te maken met belastingen. De administratieve werkzaamheden rondom de belastingen nemen veel tijd in beslag waar u als ondernemer niet op zit te wachten. Daarom schakelt u de hulp van de belastingadviseur van Dieleman & Schipper, gevestigd nabij Terneuzen in. Wilt u advies voor op korte of langere termijn ontvangen? Op korte termijn wilt u bijvoorbeeld weten of u nu moet investeren of volgend jaar, of u een voorziening voor milieurisico’s of garanties kunt vormen en of u voor de btw belast of onbelast moet verhuren. Op langere termijn kunt u denken aan kwesties zoals:

  • Moeten uw bv’s een fiscale eenheid vennootschapsbelasting vormen of niet?
  • Is het voor de overdrachtsbelasting beter dat het bedrijfspand in een aparte bv zit?
  • Hoeveel inkomstenbelasting moet u betalen bij staking of overdracht van het bedrijf?

Ontvangt u graag advies over de bovenstaande onderwerpen van de belastingadviseur in de omgeving van Terneuzen? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0115-745678. Ook voor vragen kunt u bellen naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht