Notice: Undefined variable: endresult in /www/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Betrokkenheid

Betrouwbaarheid

Kwaliteit

Home » Administratiekantoor Dordrecht

Vacatures - Relatiebeheerder en Assistent-accountant

Administratiekantoor Dordrecht

Wilt u de boekhouding van uw bedrijf in Sliedrecht, Dordrecht of omgeving uitbesteden aan een administratiekantoor? Omdat u zich het liefst richt op het runnen van uw onderneming? Dan bent u bij Dieleman en Schipper aan het juiste adres. Wij zijn sinds 1992 actief en nemen uw administratieve zorgen uit handen.

Reken op de deskundigheid van ons administratiekantoor nabij Dordrecht

Besteedt u de boekhouding van uw bedrijf in Dordrecht of Sliedrecht uit aan ons administratiekantoor? Dan kunt u rekenen op deskundigheid en een boekhouding die altijd op orde is. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in verschillende vakgebieden en staan voor u klaar met praktische ondersteuning en passend advies. De voordelen? Met een kloppende administratie maakt u gegronde keuzes voor de toekomst en kunt u zich volledig richten op het runnen van uw onderneming. Via onze online dienstverlening heeft u bovendien altijd inzicht in uw administratie en kunt u het bijwerken waar en wanneer het u uitkomt.

Uw sparringpartner voor meer dan alleen de administratie

U schakelt ons als administratiekantoor nabij Sliedrecht in. Maar wij zijn ook uw sparringpartner als het gaat om belastingadvies, accountancy, salarisverwerking of een andere vorm van financiële en fiscale dienstverlening.

Wij denken met u mee over uw de toekomst van uw bedrijf

We dagen u graag uit door met ons in gesprek te gaan over de administratieve toekomst van uw bedrijf. Neem contact met ons administratiekantoor in Alblasserdam, dicht bij Sliedrecht en Dordrecht, op via 0184-41 00 81 voor het maken van een afspraak. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening? Ook daarvoor kunt u naar dit nummer bellen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht