Notice: Undefined variable: endresult in /data/sites/web/dielemanenschippernl/www/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Betrokkenheid

Betrouwbaarheid

Kwaliteit

Home » Administratiekantoor Alblasserdam

Vacatures - Relatiebeheerder en Assistent-accountant

Administratiekantoor Alblasserdam

Bent u op zoek naar een administratiekantoor dicht bij Ridderkerk, namelijk in Alblasserdam? Wilt u de administratie van uw onderneming uit handen geven aan een betrouwbare partij? Dan is Dieleman en Schipper het adres voor u. Sinds 1992 ontzorgen wij bedrijven op het gebied van fiscale- en financiële aspecten. Dankzij deze ervaring en de benodigde kennis op zak nemen wij uw administratieve zorgen uit handen.

Besteed uw administratie uit aan een administratiekantoor in Alblasserdam

Het nauwkeurig bijhouden van de administratie is belangrijk voor uw bedrijf. Met een boekhouding die 100% in orde is, maakt u gegronde keuzes voor de toekomst. Dit vraagt echter om inhoudelijke kennis, waardoor het voor u als ondernemer een tijdrovende bezigheid kan zijn. Daarom kan het uitbesteden van de boekhouding aan een administratiekantoor als Dieleman en Schipper in Alblasserdam, nabij Ridderkerk, de uitkomst bieden. Wij helpen u met de financiële administratie, aangiften van belastingen en loonheffingen, salarisadministratie, debiteurenbeheer en nog veel meer.

24/7 inzicht in uw administratie

Bent u juist op zoek naar een snellere en effectievere manier om de administratie uit te voeren? Dan laten wij u graag kennismaken met onze online dienstverlening. U heeft 24/7 inzicht in uw administratie en kunt deze bijwerken en aanvullen waar en wanneer u wilt. In het systeem wordt automatisch een back-up gemaakt, zodat uw gegevens niet verloren gaan.

Maak vandaag nog een afspraak!

Bent u benieuwd wat ons administratiekantoor voor uw bedrijf in Ridderkerk, Alblasserdam of omstreken kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. U bereikt ons via 0184-41 00 81. Ook bij vragen of voor meer informatie bereikt u ons via dit telefoonnummer.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht