Notice: Undefined variable: endresult in /data/sites/web/dielemanenschippernl/www/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Betrokkenheid

Betrouwbaarheid

Kwaliteit

Home » Accountant Yerseke

Vacatures - Relatiebeheerder en Assistent-accountant

Accountant Yerseke

U zoekt een accountant in Yerseke en omgeving: Dieleman & Schipper is uw ideale sparringpartner! Wij nemen u zorg en werk uit handen, zodat u zich kunt blijven richten op uw core business, namelijk het leiden van uw bedrijf. Onze slogan is “advies met achtergrond”. Dit is dan ook precies wat wij aan u geven. We kijken namelijk niet alleen naar de cijfers. Deze vertellen een verhaal en wij sturen dat verhaal. Wij voorzien uw bedrijf van heldere rapportages, jaarstukken, jaarrekeningen, begrotingen, accountantsverklaringen en nog veel meer. Ook voor advisering bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag snel naar de mogelijkheden bij Dieleman & Schipper!

Een accountant in Yerseke: kleine en middelgrote klanten

Wij zijn een ervaren accountant in Yerseke en voorzien de gehele regio van onze diensten. Wij zetten ons voornamelijk in voor kleine en middelgrote bedrijven. Korte communicatielijnen, persoonlijke aandacht en periodiek contact middels een vast contactpersoon binnen ons bedrijf staan bij ons centraal. Wij bieden u een optimaal resultaat en zorgen dat alles inzichtelijk voor u is. Op actieve wijze volgen en coachen we uw onderneming. Behalve accountancy bieden wij ook diverse andere diensten aan!

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over ons bedrijf of wilt u ons inschakelen als accountant in de regio Yerseke? Neem dan snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Wij denken met u mee en denken ook aan de zaken waar u normaal niet stil bij staat! U weet precies waar u aan toe bent en bent verzekerd van een optimale dienstverlening!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht