Notice: Undefined variable: endresult in /www/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Betrokkenheid

Betrouwbaarheid

Kwaliteit

Home » Accountant Alblasserwaard

Vacatures - Relatiebeheerder en Assistent-accountant

Accountant Alblasserwaard

Bent u op zoek naar een professioneel accountant in de omgeving van Alblasserwaard dan neemt u contact op met Dieleman & Schipper. Wij zijn ervaren professionals die met een servicegerichte instelling u voorzien van doeltreffend advies. Daarbij is het ook mogelijk uw administratie door ons te laten verzorgen. Wij hebben kennis van de wetten en regels en passen dit toe in iedere branche.

Dieleman & Schipper is de ervaren accountant die u zoekt in Alblasserwaard

Het grootste gedeelte van ons klantenbestand kiest bewust voor ons. Wij staan bekend vanwege onze persoonlijke benadering, goede service maar bovenal voor onze deskundigheid. Dieleman & Schipper zorgt voor accountant oplossingen op maat. Wij leveren onder andere de volgende diensten:

  • Salarisverwerking
  • Personeel & Organisatie
  • Startersbegeleiding
  • Automatisering
  • Online boekhouden

Salarisverwerking laten verzorgen door een professionele accountant in Alblasserwaard

De complexe salarisverwerking is een onderdeel dat maandelijks terugkomt. Wij nemen u graag dit proces uit handen en zorgen dat de salarisverwerking met optimaal resultaat gebeurt. Schipper & Dieleman heeft uitmuntende kennis van sociale verzekeringen, loonbelasting, verzuimproblematiek en arbeidsrecht. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw administratie online te regelen, dit scheelt reistijd en biedt u meer gemak. Schakel een uitstekende accountant uit de buurt van Alblasserwaard in als u op zoek bent naar een ervaren professional die uw salarisadministratie verzorgt.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht